Object omschrijving

+++ WOONRUIMTE BESCHIKBAAR +++
Voor dit voormalige schoolgebouw in Heythuysen zijn wij op zoek naar bewoners die op basis van bruikleen (anti-kraak) gebruik willen maken van een woonruimte. Dit pand verkeert in goede staat en er zijn voldoende voorzieningen. Ook is er grote tuin en een buurtkas, de kas wordt door de bewoners bijgehouden. De school ligt in een rustige groene omgeving en aan een doorgaande weg waardoor de school goed bereikbaar is.

Is dit iets voor jou; een klaslokaal als slaapkamer? Met z'n allen sporten in de gymzaal? Veel buren voor een helpende hand? Groene vingers krijgen in de kas?

Voorzieningen:
- 15 woon- en werkruimtes.
- 4 doucheruimtes
- Bushalte binnen 100m met lijnen 371, 372 en 790.
- Vrij parkeren in de directe omgeving.

Sta jij al heel lang ergens ingeschreven voor een huurwoning maar duurt dit wel heel erg lang (#wachtlijst)? Dan kan anti-kraak wonen de oplossing voor jou zijn. Om anti-kraak te kunnen wonen is het wel belangrijk dat je flexibel bent en een terugval adres heb voor het geval wanneer je andere woonruimte zou moeten zoeken.

Interesse? Schrijf je nu hier gratis in.

Vragen? Laat het ons weten!
E: hallo@voorkomleegstand.nl
T: 010 845 06 86

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd
264,00 incl. G/W/E
Contractvorm
Woonruimte
Status
Beschikbaar
Beschikbaar per
Direct
Beschikbaar
1 plaats
Oppervlakte
50 m²
Roken
Nee
Huisdieren
Nee

Locatie van dit pand in Heythuysen

Beschikbaar
PRIJS
264,00
Provincie
Limburg
Ligging
Heythuysen

WIL JE DEZE RUIMTE?

Zie jij jezelf al wonen of ondernemen in deze ruimte? Schrijf je dan snel gratis in via het inschrijfformulier of reageer direct op deze ruimte
REAGEER OP DEZE WOONRUIMTE