Alles over Beheermanager

Wij hebben al onze ervaring, kennis en wensen van vastgoedeigenaren gebundeld in een zelf ontworpen online systeem. Met onze Beheermanager kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Voorkomleegstand werkt transparant en laat u daarom graag zien hoe wij vastgoed beheren. Als u zich inschrijft bij Voorkomleegstand krijgt u een persoonlijke login zodat het hele proces online gevolgd kan worden. Zowel voor gebruikers als voor opdrachtgevers is dit een overzichtelijk systeem. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Functies Beheermanager

Er zijn 4 belangrijke functies van beheermanager:

  1. Inspectie Rapportages: Hierin worden de begin, tussentijds en eindinspecties toegevoegd
    waardoor bijvoorbeeld inzage is in de staat van de (algemene) ruimtes, de actuele meterstanden, brandveiligheid etc.

2.   Kandidaten voordragen: Wanneer VoorkomLeegstand zijn selectieprocedure heeft
             uitgevoerd dragen wij de kandidaten voor (indien gewenst) die wij een ruimte kunnen
             toewijzen. 

3.   Object informatie: Hier vindt u een overzicht van de actuele status van de door ons
             beheerde object(en).

4. Digitaal ondertekenen: duurzaamheid is belangrijk voor VoorkomLeegstand, daarom
             bieden we de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen.

In dit systeem komen ook de “tickets’’ binnen. Dit zijn meldingen van gebruikers waar wij binnen 24 uur actie op inzetten. Als er iets aan de hand is in een ruimte, kunnen gebruikers er een aanmaken. Voor een demonstratie van ons systeem kunt u altijd contact opnemen. Zo kunt u zelf de voordelen van dit unieke platform ervaren.

Onderscheidend vermogen

Beheermanager is een van de onderdelen die Voorkomleegstand onderscheidt van haar concurrentie. Dit systeem loopt namelijk voor op andere systemen binnen de vastgoedbranche. Op een snelle en efficiënte manier kan het proces gevolgd worden. Daarbij is dit innoverende systeem vrij nieuw en spelen we in op huidige trends en ontwikkelingen binnen de technische sector. Vastgoedbeheerder properbee heeft dit systeem al overgenomen en is hier nog altijd tevreden over.

Speciaal voor vastgoedbeheerders, kijk ook eens op Qaasaa.com