Review opdrachtgever

Nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers en wat hen drijft?
In deze rubriek lees je meer over wie zij zijn en de samenwerking met VoorkomLeegstand.

Bergopwaarts voorkomt leegstand

Prettige samenwerking
Om leegstand te voorkomen, bekijkt woningbouwvereniging Bergopwaarts de opties om samen te gaan werken met een leegstandsbeheerder.

Bergopwaarts voorkomt leegstand

Wanneer Bergopwaarts met grootschalige onderhoudsprojecten in aanraking komt, krijgt zij ook te maken met leegstand. Om leegstand te voorkomen, bekijkt de woningbouwvereniging de opties om samen te gaan werken met een leegstandsbeheerder. VoorkomLeegstand blijkt de juiste keuze.  

Hoe gaat de samenwerking in zijn werk?

Als er een pand vrij komt, wordt er contact opgenomen met VoorkomLeegstand. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de woningoverdracht. VKL draagt een geschikte kandidaat aan waarvoor Bergopwaarts goedkeuring geeft. Vanaf dat moment neemt VKL het leegstandsbeheer over.

Prettige samenwerking

Anja Artz, projectleider wonen bij Bergopwaarts, ervaart de samenwerking met VKL als zeer prettig: “We schakelen makkelijk met elkaar door de korte lijntjes. We werken graag met deze leegstandsbeheerder en zien een blijvende samenwerking voor in de toekomst graag tegemoet.”

“Na het eerste gesprek met VoorkomLeegstand, had ik al een prettig gevoel. Dit prettige gevoel is zeker ook gebleven tijdens de samenwerking.”
– Anja Artz

Lees hier de ervaring van een andere opdrachtgever woningcorporatie Woonstede.