Review object

Op zoek naar een review over een object die wij beheren? Op deze pagina staan alle ervaringen die bewoners of eigenaren hebben gedeeld over onze objecten. We delen artikelen of nieuwsberichten waarin we uitleggen welke panden dit zijn en hoe wij deze onderhouden.

In de spotlights; het oude stadhuis in Geertruidenberg.

Dit prachtige pand gelegen in Geertruidenberg is de perfecte locatie om te werken! Sinds maart 2019 beheren wij het oude stadhuis van Geertruidenberg aan de Markt 32-38.

Dit prachtige pand gelegen in Geertruidenberg is de perfecte locatie om te werken! Sinds maart 2019 beheren wij het oude stadhuis van Geertruidenberg aan de Markt 32-38.

Het oude stadhuis in Geertruidenberg.

Van oorsprong was dit een middeleeuws gebouw. Vandaag de dag kunnen we nog steeds genieten van het opgaande muurwerk wat van de kelder tot aan de eerste verdieping al die jaren bewaard is gebleven!

Het pand heeft een prachtige raad- en trouwzaal. Het stadhuis ligt tussen meerdere monumentale panden zoals: Museum De Roos, Restaurant Het Weeshuys, de Hoofdwacht en de Geertruidskerk. Kortom; een uniek object!

Samen zorgen we ervoor dat het oude stadhuis de juiste uitstraling behoudt.

Ruim een jaar geleden ging VoorkomLeegstand opzoek naar gedreven ondernemers die tijdelijk dit bijzondere object in gebruik wilden nemen. Met succes, want inmiddels dragen een aantal flexibele en representatieve ondernemers zorg voor dit bijzondere object. Onze vastgoedbeheerders dragen verantwoordelijkheid voor de periodieke bezoeken zodat we er zeker van zijn dat het pand nog in de juiste staat is. Met elkaar zorgen we ervoor dat het stadhuis schoon en netjes blijft en dat het object de uitstraling blijft houden die het verdient.