Objectbeveiliging

Naast het aanbieden van tijdelijke woon- en werkruimtes bieden wij u ook objectbeveiliging aan. Leegstaande panden zijn een grote verleiding voor ongewenste bezoekers. Kraak, inbraak, vandalisme, diefstal of brandstichting ligt altijd op de loer.

Niet te vergeten de maatschappelijke verantwoordelijkheid om de omwonenden en de omgeving een prettige leefsituatie te bieden. Als eigenaar of vastgoedbeheerder wilt u natuurlijk niet dat uw object in waarde daalt. Daarom is het van belang dat uw leegstaande vastgoed ten allen tijde veilig blijft. VoorkomLeegstand helpt u hierbij!

Altijd een beveiligd object

Wanneer u uw vastgoed tijdelijk wilt beschermen door middel van tijdelijke verhuur of antikraak, kunnen wij in de aanlooptijd een object technisch beveiligen met bijvoorbeeld camera bewaking. Dit is ook het geval wanneer de bewoners het pand verlaten hebben maar er tijdelijk nog geen verdere acties worden ondernomen. Het maakt niet uit of u uw object voor enkele dagen of enkele maanden wilt beveiligen, het is allemaal mogelijk bij VoorkomLeegstand.

VoorkomLeegstand staat voor flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht, daarom gaan wij graag met u opzoek naar een oplossing die het best aansluit bij uw type vastgoed. Deze oplossing vertalen wij vervolgens naar het leveren van kwalitatief goede bewaking en snelle service. Wij bieden de volgende objectbeveiligingen aan:

Camera bewaking
Bekijk altijd en overal de beelden van uw object door middel van onze camerabewaking. Onze camera’s werken op militairen batterijen dus stroom is niet nodig. De beelden van onze detectoren worden verzonden naar een Kiwa gecertificeerd PAC (Particulier Alarm Centrale). Dit betekend dat de meldkamer 24/7 bemand is, bij calamiteiten kan er adequaat worden gehandeld. De politie of een surveillance team zal er plaatsen gaan.
Watchtowers (camerabewaking)
Geen plek aan de muur voor camerabewaking? Geen probleem! Dankzij de gemakkelijke installatie is de watchtower op ieder terrein inzetbaar. Ook de watchtowers zijn PAC gecertificeerd.
Surveillances
Mocht camerabewaking niet geschikt zijn voor uw object, dan biedt VoorkomLeegstand ook surveillances aan. Door de beveiligers kan er in dien nodig bij calamiteiten meteen gehandeld worden.
Alarmopvolging
Is het alarm afgegaan? een beveiligingsbedrijf gaat meteen ter plaatsen om uw object te controleren.
Beveiligingspanelen (dichttimmeren)
VoorkomLeegstand biedt ook de mogelijkheid voor beveiligingspanelen. Hierbij worden ramen en deuren dicht getimmerd met houten platen.

Wilt u weten wat VoorkomLeegstand voor u kan betekenen betreft het beveiligen van uw object? Neem dan contact met ons op!

VoorkomLeegstand beveiligd leegstaand vastgoed.