De kracht van Voorkomleegstand

VoorkomLeegstand is gespecialiseerd in leegstandbeheer. Je kunt bij ons terecht  als vastgoedeigenaar voor het beheer van panden en als kandidaat voor een tijdelijke woon- of werkruimte. Met een betrokken en ervaren team werken we persoonlijk en flexibel. We vinden het bieden van maatwerk belangrijk, want zo komen we tot de beste oplossing voor iedere leegstandvraagstuk.

Hierbij een overzicht waar je ons voor kan inschakelen;

Hoe zijn we ontstaan?

Geïnspireerd door eigen ervaring in antikraak creëerde Bastiaan Koetsveld op 1 april 2007 Voorkomleegstand. Als student kreeg hij van zijn vriend de vraag of hij samen antikraak wilde wonen in een oud schoolgebouw in Dordrecht. Op dat moment wist Bastiaan nog niet van het bestaan van antikraak af. Na een bezichtiging was hij gelijk verkocht, wat een top idee! Samen met 4 vrienden is hij gaan wonen in een oude school met ieder een eigen klaslokaal en een gemeenschappelijke ruimte. Financieel was het ook aantrekkelijk aangezien hij maar 100,- per maand betaalde. Kortom; hij was super enthousiast over het concept.

Tijdens deze periode studeerde Bastiaan Small Business op de Hogeschool Rotterdam in de richting sales en kwam tijdens een stage bij een makelaarskantoor in opleiding. De vastgoedbranche was waar hij in wilde blijven werken en daarom zocht Bastiaan na zijn opleiding een nieuwe uitdaging binnen het vastgoed in de sales. Zo vond hij een vacature voor accountmanager bij een leegstandbeheerder.

Na 2 jaar dacht Bastiaan: ‘’Dit wil ik voor mezelf doen”. Hij zag kansen in de markt en zo begon hij Voorkomleegstand.   
In de opstartfase bleek het een uitdaging te zijn om meerdere balletjes tegelijk hoog te houden. Alle zaken zoals bewonerszaken, sales en administratie deed hij zelf. Zodra het kon is Bastiaan werknemers gaan aannemen om continuïteit te behouden. Momenteel,13 jaar later, is Voorkomleegstand uitgegroeid tot een betrouwbare leegstandbeheerder gevestigd in Rotterdam maar actief in heel Nederland.

Wat onderscheidt ons?

Voorkomleegstand is een kleine betrouwbare en kwalitatieve partner die veel flexibiliteit kan bieden. Zeker omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we de persoonlijke aandacht bieden die opdrachtgevers en gebruikers verdienen.
Er zijn 4 belangrijke kenmerken die wij willen uitstralen naar onze omgeving. Deze kenmerken zijn:

  • Persoonlijke aanpak: Iedere klant heeft een vast contactpersoon zodat de lijnen kort blijven, de communicatie transparant is en de afhandeling van opdrachten en vragen vloeiend en vlot verloopt.
  • Maatwerk: We vinden het belangrijk dat alle factoren en doelgroepen worden meegenomen in het proces. Hierbij denken we mee met de klant, zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor iedere leegstandaanvraag.
  • Flexibiliteit: Door de teamgrootte kunnen we doelgericht en flexibel inspelen op klantvragen. Hierdoor zijn we bereikbaar en toegankelijk.
  • Beheermanager: Via deze tool kunnen klanten alle relevante documenten terugvinden met betrekking tot het pand. Bijna het hele proces gaat via dit systeem dat dan ook voorloopt op de concurrentie.

Op dit moment hebben we meerdere tevreden opdrachtgevers die zeer positief zijn over onze service. Zo is gemeente Leiden bijvoorbeeld blij met ons vanwege het vlot en vakkundig schakelen naast de 24/7 bereikbaarheid. Lees meer over de ervaringen van de opdrachtgevers hier. 

Naast tevreden opdrachtgevers hebben wij ook vele tevreden gebruikers die op dit moment wonen of werken in onze ruimtes. Wil je weten waar de gebruikers zo positief over zijn? Lees meer over de verhalen van onze gebruikers hier.

Op juridisch gebied beschikt Voorkomleegstand over de juiste kennis. Zo wordt deze kennis over huurrecht, bruikleen, en tijdelijke verhuur gedeeld met zowel de opdrachtgevers, als met de gebruikers. 

Wat is onze toekomstvisie?

De visie van Voorkomleegstand is Vast.Goed.Anders. Wij geloven in de kracht en deskundigheid van ons team waardoor we iedere leegstandsvraag adequaat kunnen behandelen en kunnen doorgroeien tot de nummer 1 leegstandbeheerder in Nederland. Hierbij zullen de opdrachtgever en gebruiker een totale ontzorging en snelle afwikkeling ervaren. Dit houdt in:

  • Een veilig, goed onderhouden en bewoond pand creëren voor de opdrachtgever.
  • Een fijn thuis creëren voor de bewoner.
  • Een prettige werkplek creëren voor de ondernemer.

Een andere ambitie van Bastiaan Koetsveld is het beschikbaar stellen vastgoedbeheer software aan andere beheerders, zodat zij ook kunnen profiteren van dit systeem. Het inzetten van dit systeem kan kansen bieden voor de gehele branche.

Hoe ziet het team eruit?

Een van de grootste succesfactoren van Voorkomleegstand is het teameffort. Door een divers team met verschillende disciplines kan iedereen elkaar helpen in de dagelijkse werkzaamheden op zijn of haar eigen manier. Zo wordt continuïteit gecreëerd. Taken en verantwoordelijkheden zijn duidelijk, werknemers werken zelfstandig en zijn daarbij super enthousiast over Voorkomleegstand. 

Team VoorkomLeegstand

Bastiaan Koetsveld

Algemeen Directeur

Jessica Pelgrom

Vastgoedbeheerder

Jelle Remerij

Vastgoedbeheerder

Jerry van Bekkum

Vastgoedbeheerder

Marieke Maat

Directie ondersteuner

Jij?

Zie onze vacatures

Reviews

Werken bij

Als jong en groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar leegstandbeheertoppers die ons bedrijf een stap verder brengen. Ben jij die persoon, maar staat de gewenste vacature niet op onze site? Neem gerust contact op, want we zijn altijd op zoek naar talent!
MEER VACATURES