VoorkomLeegstand lanceert nieuwe huisstijl

Vast Goed Anders
Met het oog op een toekomstbestendige dienstverlening heeft VoorkomLeegstand haar logo en huisstijl in een nieuw, fris jasje gestoken.

VoorkomLeegstand lanceert nieuwe huisstijl

Met het oog op een toekomstbestendige dienstverlening heeft VoorkomLeegstand haar logo en
huisstijl in een nieuw, fris jasje gestoken. Met de marktpositie van VKL als uitgangspunt kiest het
bedrijf voor een opvallende kleur die past bij haar kernwaarden en het team.

Oranje als uitgangspunt

De kleur oranje spreekt direct aan bij de keuze voor de nieuwe huisstijl. Deze kleur staat onder andere voor energie, creativiteit, motivatie en optimisme. Na verschillende brainstorms en de opbouw van de nieuwe strategie komt deze kleur als winnaar uit de bus. VKL gunt haar klanten, vastgoedbezitters en woon- en werkruimte zoekenden, een samenwerking die leuk en makkelijk is zonder poespas. Met een gepaste trots op de behaalde resultaten durft het bedrijf stelling in te nemen met de nieuwe huisstijl.

Vast Goed Anders

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe, gevatte pay-off. VoorkomLeegstand doet leegstandbeheer op haar eigen kenmerkende manier, anders dan andere leegstandsbeheerders. Deze vernieuwende manier van werken vormt de ‘oranje draad’ in de huisstijl. VKL doet haar klanten de belofte dat er op een andere, betere wijze met hun belangen wordt omgegaan dan dat zij gewend zijn. Dit ervaren klanten direct in de samenwerking met VKL: Vast Goed Anders.

Heldere communicatie

Ook op de nieuwe website komt deze werkwijze naar voren. Strak kleurgebruik en heldere communicatie voeren de boventoon. Als websitebezoeker weet je direct waar je aan toe bent en hoef je niet onnodig te klikken om de juiste informatie te bereiken. Of je nu een vastgoedbezitter of woon- en werkruimte zoekende bent. Bekijk hier de nieuwe website van VoorkomLeegstand.

Meer inzicht met de BeheerManager

Met de nieuwe huisstijl wordt de bestaande BeheerManager van VKL nog efficiënter ingericht. Via dit online dashboard kunnen vastgoedeigenaren alle benodigde documenten over voorgestelde kandidaten, het project en rapportages eenvoudig raadplegen waardoor zij altijd up to date zijn.

Samenwerken?

Meer informatie over of samenwerken met VoorkomLeegstand? Neem contact op met Richard Verleg, Sales Manager VoorkomLeegstand, via deze link.

Meer weten over het Keurmerk Leegstand Beheer? Lees hier alles over de certificering van VoorkomLeegstand.