Review opdrachtgever

Nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers en wat hen drijft?
In deze rubriek lees je meer over wie zij zijn en de samenwerking met VoorkomLeegstand.

Woningcorporatie Woonstede geeft tijdelijke verhuur projecten uit handen

Fijne samenwerking
Om al haar woonruimtes te verhuren, geeft woningcorporatie Woonstede tijdelijke huur projecten uit handen aan VoorkomLeegstand.

Woningcorporatie Woonstede geeft tijdelijke verhuur projecten uit handen

Woonstede is de afgelopen jaren steeds meer in aanraking gekomen met leegstaande panden. Om alle woonruimtes te kunnen verhuren, geeft zij tijdelijke huur projecten uit handen aan VoorkomLeegstand.

Tijdelijke verhuur panden

Bij de tijdelijke verhuur van panden worden verschillende fases doorlopen. In de eerste fase zorgt Woonstede ervoor dat vaste huurders de panden verlaten. Vervolgens worden er verschillende vergunningen aangevraagd. In de laatste fase regelt Woonstede de tijdelijke verhuur van de panden. Vanaf het moment dat VKL een dergelijk pand in beheer neemt, worden alle zorgen uit handen genomen.

Fijne samenwerking

Tamara de Wit ervaart de samenwerking met VoorkomLeegstand als zeer prettig: “De communicatie is heel fijn en er wordt direct gehandeld door VKL als er een pand vrij is of er zich een probleem voordoet”.

“Het is een voordeel voor Woonstede dat de woningcorporatie geen omkijken meer heeft naar de panden die beheerd worden door VoorkomLeegstand.”

Tamara de Wit

Lees hier de ervaring van een andere opdrachtgever Bergopwaarts.